info@nerissa-beauty.nl  |  06 - 136 03 013
Follow us :-

De salon

De sleutel tot schoonheid is een mooie huid. Bijna alle huidverzorgingsproducten die je tegenwoordig vindt bevatten tal van chemische en synthetische stoffen. Bij Nerissa Beauty & Wellness geloven wij niet dat men hier mooier van wordt. Daarom werken wij met de producten van Esse Organic Skincare. Pure, biologische producten uit Afrika, waarin plantenextracten en koudgeperste oliën van inheemse planten en bomen als Baobab en Marula verwerkt zitten. De producten van dit merk zorgen niet alleen voor een mooie en gezonde huid, ook worden de lokale gemeenschappen in Afrika gesteund door middel van eerlijke handel.

Men zegt weleens ‘een mooie huid komt van binnenuit’ en dat klopt. Daarom is Nerissa Beauty & Wellness niet alleen gericht op het verzorgen van de huid, maar ook op ontspanning. Want stress tekent het uiterlijk. Of je nu komt voor een gezichtsbehandeling of een massage, na een bezoek aan de salon zul je je ontspannen voelen. Een weldaad voor het lichaam.

vegan friendlyAlle gezichtsbehandelingen zijn geschikt voor veganisten. De salon is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Leden van deze vereniging krijgen 10% korting op de behandelingen.