Behandelingen

Bij Nerissa Beauty & Wellness kun je terecht voor diverse soorten behandelingen. Zo is er voor elk huidtype een geschikte gezichtsbehandeling en kun je genieten van heerlijke massages. Maar naast ontspannende behandelingen zijn er ook beautybehandelingen als spray tan en wimperextensions.

GezichtsbehandelingenFacials
Een mooie huid begint bij een goede verzorging. Daarbij is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met jouw huidtype. Bij Nerissa Beauty & Wellness is er voor elk huidtype een geschikte gezichtsbehandeling. Geen idee wat jouw huidtype is? Geen probleem, je kunt ook gewoon een afspraak maken en dan in overleg kijken welke behandeling voor jou het meest geschikt is.

 

wimperextensionsWimperextensions
Wimperextensions zijn verlenging voor de eigen wimpers. De extensions worden haartje voor haartje op de eigen wimpers aangebracht, waardoor het een natuurlijk effect heeft. Dit is niet vergelijkbaar met de trosjes wimpers. De wimperextensions zijn van hoogwaardig, anti-allergisch materiaal en blijven gemiddeld twee maanden zitten, totdat de natuurlijke wimper uitvalt. Om een mooi resultaat te blijven behouden wordt aangeraden om binnen 2 tot 4 weken een opvulbehandeling te laten doen.

 

OogEpileren en verven / ontharen gezicht
Bij Nerissa Beauty & Wellness wordt er geëpileerd met touw. Deze methode, genaamd threading, is een oosterse methode van epileren. Het werkt sneller en effectiever dan epileren met een pincet. Daarnaast werkt het heel precies en wordt bij deze methode de huid niet beschadigd. Threading kan ook gebruikt worden voor het ontharen van het gezicht. Deze methode is zachter voor de huid, omdat er geen gebruik gemaakt wordt van hars. Naast epileren kan men bij de salon ook de wimpers en wenkbrauwen laten verven.

 

Spray tanspray tan
Met Spray Tan kun je binnen 15 minuten een egale zongebruinde kleur krijgen, zonder dat je je huid hoeft bloot te stellen aan UV-straling. De Spray Tan blijft ongeveer 5 tot 7 dagen zichtbaar, afhankelijk van de nazorg die je toepast. Ideaal voor een bruiloft, feest of voordat je op vakantie gaat.

Rugmassage

 

Massage
Ben je echt even toe aan ontspanning? Bij Nerissa Beauty & Wellness kun je kiezen voor verschillende soorten ontspannende massages die variëren van 20 minuten tot een uur. Een heerlijke manier om je lichaam even volledig tot rust te laten komen.