Brow Treatments

Epileren met touw
Mooi gevormde wenkbrauwen doen veel voor je gezicht. Je ogen zullen meer spreken en het gezicht krijgt meer uitstraling. Bij Nerissa Beauty & Wellness wordt er geëpileerd met touw. Deze methode, genaamd threading, is een oosterse methode van epileren. Het werkt sneller en effectiever dan epileren met een pincet. Daarnaast werkt het heel precies en wordt bij deze methode de huid niet beschadigd.

Wimpers en wenkbrauwen verven
Mensen met lichte wimpers en wenkbrauwen kunnen deze laten verven om je ogen meer te laten spreken. De kleur van de verf wordt aangepast aan de huidskleur en haarkleur van de persoon, zodat je altijd een natuurlijk effect zult krijgen. De verf zal na ongeveer 4 weken vervagen, waarna de wimpers en wenkbrauwen hun oude kleur weer krijgen.

Henna Brow Treatment
De Henna Brow Treatment is een uitgebreide wenkbrauwbehandeling, waarbij de wenkbrauwen met henna worden geverfd. Deze behandeling is anders dan gewoon verven van de wenkbrauwen, omdat je hierbij ook de huid verft. De wenkbrauwen lijken hierdoor voller en het is een ideale methode om eventuele gaten in de wenkbrauwen op te vullen. De verf blijft tot wel 2 weken op de huid zitten en tot 6 weken op de haartjes.

Arrangementen
Wil je altijd met mooi gevormde wenkbrauwen door het leven? Neem dan een arrangement op epileren met touw. Hierbij krijg je flinke korting. Elke 2 weken* worden je wenkbrauwen bijgewerkt, zodat je altijd strakke wenkbrauwen hebt. Je kunt kiezen uit drie arrangementen:

  • 6 x elke twee weken epileren (1 x gratis) € 50,-
  • 10 x elke twee weken epileren (2 x gratis) € 80,-
  • 12 x elke twee weken epileren (3 x gratis) € 90,-

* Alle afspraken worden van tevoren in één keer ingepland.