Esse Probiotic Skincare

Esse logoOver Esse Probiotic Skincare
Bij Nerissa Beauty & Wellness wordt gewerkt met de producten van Esse Probiotoc Skincare. Dit Zuid-Afrikaanse merk is 100% natuurlijk, gecertificeerd biologisch, Fair Trade en dierproefvrij. De verzorgingsproducten zijn gemaakt van plantenextracten en koudgeperste oliën van inheemse planten en bomen als Baobab, Marula en Kalahari meloen.

100% natuurlijk
In de maatschappij is steeds meer behoefte aan natuurlijke producten. Je wil natuurlijk zo min mogelijk gifstoffen in je lichaam krijgen. Daarom eten veel mensen biologisch. Maar wist je dat 60% van de producten die je op je huid smeert in je lichaam terecht komt? Om echt goed voor je lichaam te zorgen is het belangrijk dat je zo min mogelijk chemische stoffen op je huid smeert. De producten van Esse Probiotic Skincare zijn 100% natuurlijk en bevatten dus geen chemische stoffen.

Keurmerken
De producten van Esse Organic Skincare zijn gecertificeerd biologisch door Ecocert Frankrijk. Het merk is geaccrediteerd partner van PhytoTrade Afrika en Beauty Without Cruelty. Dat betekent dat het merk de lokale bevolking in Afrika steunt en volledig dierproefvrij is. Daarnaast is Esse Organic Skincare goedgekeurd door de Vegan Society, wat betekent dat de producten 100% van plantaardige oorsprong zijn.