Gezichtsbehandelingen

Een mooie huid begint bij een goede verzorging. Daarbij is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met jouw huidtype. Bij Nerissa Beauty & Wellness is er voor elk huidtype een geschikte behandeling en krijg je altijd persoonlijk advies over jouw huid.

Zo is de Anti-oxidanten boost een geschikte behandeling als oppepper voor elk huidtype. Voor mensen die last hebben van een droge en trekkerige huid is er de Hydrating facial. Is jouw huid gecombineerd en heeft elke zone een eigen behandeling nodig? Dan kun je kiezen voor de Balancing facial, die jouw huid weer in balans brengt. Daarnaast is er de anti-aging facial voor de verouderde huid en de Detox facial voor mensen met een vette en/of onzuivere huid.

Geen idee wat jouw huidtype is? Geen probleem, je kunt ook gewoon een afspraak maken en dan in overleg kijken welke behandeling voor jou het meest geschikt is. Ook kun je voor een gereduceerd tarief de gezichtsbehandelingen aanvullen met bijvoorbeeld het verven van de wimpers en wenkbrauwen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *