Spray tan

spray tanMet een gezond kleurtje zie je er al snel goed uit. Maar tegenwoordig weet iedereen dat UV-straling veel nadelen heeft voor je huid. Met Spray Tan kun je binnen 15 minuten een egale zongebruinde kleur krijgen, zonder dat je je huid hoeft bloot te stellen aan UV-straling.

De Spray Tan blijft ongeveer 5 tot 7 dagen zichtbaar, afhankelijk van de nazorg die je toepast. Ideaal voor een bruiloft, feest of voordat je op vakantie gaat. Voorbij is het ongemakkelijke gevoel wat iedereen kent als je na een lange winter voor het eerst weer je witte benen mag tonen aan de buitenwereld. En je hoeft niet bang te zijn om oranje te worden, die tijd ligt ver achter ons. De Spray Tan wordt aangepast aan jouw huidtype en wensen, zodat het resultaat een natuurlijk gebruinde en egale kleur is.

Merken
Bij Nerissa Beauty & Wellness wordt gewerkt met de producten van Vani-T en Vita Liberata. Deze merken zijn vrij van chemicaliën, parabenen, alcohol en parfum.
vita liberataLogo vani-t

Prijzen
Voor de eerste keer Spray Tan full body is een speciale kennismakingsprijs van slechts € 20,-. Deze prijs is alleen de eerste keer geldig, daarna gelden de onderstaande prijzen.

  • Full body € 30,-
  • Benen € 20,-
  • Gezicht + bovenlichaam € 20,-
  • Gezicht + decolleté € 15,-
  • Strippenkaart 5 x full body € 125,-
  • Strippenkaart 5 x gezicht + decolleté € 60,-

Goede voor- en nazorg is belangrijk om een mooie teint te krijgen en te behouden. Lees hier alle tips hoe jij je het beste kan voorbereiden op de behandeling. Heb je nog meer vragen over Spray Tan? Bekijk hier de lijst met veelgestelde vragen.