Wimperextensions

wimperextensionsNiet iedereen is geboren met wimpers die tot aan de hemel reiken. Door middel van wimperextensions kun je je wimpers langer en voller maken. De wimpers worden haartje voor haartje op je eigen wimpers aangebracht, waardoor het een natuurlijk effect heeft. Dit is niet vergelijkbaar met de trosjes wimpers. De wimperextensions zijn van hoogwaardig, anti-allergisch materiaal en blijven gemiddeld twee maanden zitten, totdat de natuurlijke wimper uitvalt. Om een mooi resultaat te blijven behouden wordt aangeraden om binnen 2 tot 4 weken een opvulbehandeling te laten doen.

Nerissa Beauty & Wellness is een gecertificeerde salon voor het zetten van wimperextensions. Er zijn 3 technieken die in de salon worden gebruikt: one-by-one lashes, hybrid lashes en Rusian Volume.

One-by-one Lashes
Dit is de klassieke manier van wimperextensions zetten. Hierbij wordt op elke wimper één extension geplaatst. Het aantal wimpers blijft dus gelijk, maar de lengte en de krul van de wimpers verandert.

 

Hybrid lashes
Dit is een combinatie van de one-by-one techniek en Russian Volume. Door een mix te gebruiken van deze twee technieken kun je een natuurlijke look creëren, maar wel met meer volume dan alleen one-by-one lashes. De wimperstylist kijkt naar de dikte van jouw eigen wimpers om te bepalen welke techniek waar wordt gebruikt. Omdat natuurlijke wimpers ook niet allemaal even dik zijn is dit een zeer mooie techniek om een volle wimperdos te creëren die wel natuurlijk oogt. Deze techniek is zeer geliefd bij celebrities, waaronder Kim Kardashian.

Prijzen One-by-One / Hybrid Lashes:
Nieuwe set: € 75,-
Opvullen binnen 2 weken: € 25,-
Opvullen binnen 3 weken: € 35,-
Opvullen binnen 4 weken: € 45,-


Russian Volume
Wil jij echt stralen met een volle bos wimpers? Dan is Russian Volume dé techniek voor jou! Bij deze techniek wordt niet één extension per wimper geplaatst, maar wel 2 tot 6 extensions per wimper. Uiteraard zijn deze extensions een stuk dunner en lichter dan de extensions die worden gebruikt bij de one-by-one techniek, zodat jouw eigen wimpers het volume van de wimperextensions kunnen dragen. De wimperstylist bekijkt per wimper hoeveel extensions erop kunnen worden geplaatst, zodat de wimpers niet te zwaar worden.

Prijzen Russian Volume:
Nieuwe set: € 85,-
Opvullen binnen 2 weken: € 30,-
Opvullen binnen 3 weken: € 40,-
Opvullen binnen 4 weken: € 50,-

Het verwijderen van wimperextensions kost € 15,-. Wanneer je je oude wimperextensions wil laten vervangen door een volledige nieuwe set kun je kosteloos de wimperextensions laten verwijderen.